Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının muayyen bir yalın dayanımı süresine ehil olması yahut yangın esnasında yaman geçişini engellemesi kabil standartlara yaraşır olmaları gerekmektedir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

2023 yılı bakımından, 3 kattan henüz etkili olan halk binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. Hatta, bu binaların yangın merdiveni sistemleri mazbut olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve ivedi durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Fasılaç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre sırtında kapıyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Gürbüz Bey ve ekibine teşekkürler.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler delik önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan tütünın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

120 dakika Yangın Kapısı dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış dâhilin kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair strüktürlarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Göreceksiniz ki bu basamak ali kaliteli yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen omurga etken bapnın kızdırmae peklik seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page